Over ons

Vacature waarnemend kaakchirurg

Kaakchirurgie Oost-Nederland bestaat uit een ambitieus en gedreven team van zeven kaakchirurgen. Wij leveren specialistische zorg van hoge kwaliteit waarbij de patiënt centraal staat. Daarbij worden we ondersteund door verpleegkundig specialisten, mondzorgkundigen, een tandprotheticus en een uitstekend team assisterenden en medewerkers.

Binnen ons team is er ruimte voor een

ALLROUND KAAKCHIRURG

Wij zoeken een bevlogen en energieke kaakchirurg met de volgende kenmerken:

– ambitie om de patiëntenzorg op een hoog niveau uit te oefenen
– interesse in één of meer van de kaakchirurgische differentiaties
– goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden

We zijn werkzaam in het MST in Enschede, het ZGT in Almelo en op onze buitenpoli in Hardenberg. Beide ziekenhuizen zijn erkend als topklinisch opleidingsziekenhuis.

De MKA-chirurgie wordt door ons in de volle breedte uitgeoefend, inclusief hoofd-hals oncologie en schisiszorg. Het MST is een level-1 traumacentrum, waar we ook veel aangezichtstraumatologie uit Duitsland behandelen. Tevens werken we nauw samen met het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde. Ook begeleiden we coassistenten van de studies Tandheelkunde en Geneeskunde.

We hebben goede contacten met onze verwijzers en hechten hier veel waarde aan. Als team en organisatie zijn we constant in ontwikkeling en vinden we het belangrijk om mee te blijven bewegen in ons vakgebied.

Wat wij bieden

– Een waarneemplek voor poliklinische behandeling en consulten voor één tot vier dagen per week, flexibel in te delen.
– Participatie aan multidisciplinaire spreekuren (oncologie, schisis, orthognatische chirurgie) én operaties is mogelijk.
– Modern uitgeruste poliklinieken in het MST in Enschede en ZGT in Almelo.
– Een professioneel en toekomstgericht team dat kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan.
– Bij bewezen geschiktheid en wederzijds enthousiasme is toetreding tot de maatschap mogelijk.
– Honorering op basis van een dagtarief.

Interesse in deze functie?

U wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren. Dat kan door uw sollicitatiebrief met CV te mailen. Collega’s in opleiding of onlangs gepensioneerden zijn ook welkom om te reageren. Bij vragen kunt u laagdrempelig contact opnemen met Martin Huizinga, Anke Ettema of Hendrik van Goor.

Vacaturetekst & contactinformatie
Wilt u deze tekst rustig nalezen? Download dan de vacaturetekst en de testimonials.

 

“Wij staan graag voor u klaar om de best mogelijke kaakchirurgische zorg te bieden”

Al meer dan 45 jaar zetten de specialisten van Kaakchirurgie Oost-Nederland (voorheen MKA Twente) zich in voor de kaakchirurgische zorg in Oost-Nederland. Een team van professionals staat voor u klaar en biedt u laagdrempelige en kwalitatief uitstekende zorg. Uw vraag op het gebied van mondziekten, kaak- en aangezichtschirurgie is bij ons in vertrouwde handen.